Χριστούγεννα στην λίμνη κερκίνη

Η λίμνη κερκίνη αποτελεί προορισμό και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Ένας προορισμός όπου το αναζωογονιτικό υδάτινο στοιχείο να κυριαρχεί, και την πλούσια χλωρίδα και πανίδα να κατατάσουν την περιοχή ανάμεσα στους 4 – 5 σημαντικότερους υδροβιότοπους της αντολικής Ευρώπης. Τα βουνά γύρω από την λίμνη και ειδικά οι χιονισμένες κορυφές του όρους Μπέλλες χαρίζουν ένα μοναδικό χειμωνιάτικο τοπίο. Η λίμνη αποτελεί στολίδι για την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μακεδονίας καθώς πλέον έχει επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο.

Χριστούγεννα στη λίμνη κερκίνη με τον ρομαντισμό που αναδύουν οι χιονισμές βουνοκορφές του Μπέλλες στα παγωμένα νερά της .

Δίπλα ακριβώς στη λίμνη Κερκίνη και κοντά στο φράγμα, το ξενοδοχείο Ερωδιός προσφέρει μοναδική θέα. Γι’ αυτό άλλωστε και όλα τα δωμάτιά του είναι χτισμένα σε πλαγιά και έχουν όλα μεγάλα παράθυρα, ώστε οι επισκέπτες, μόλις ξυπνούν, να αντικρίζουν τη θέα της λίμνης και τον κάμπο των Σερρών που απλώνεται από το όρος Μπέλες ως το Παγγαίο, προσφέροντας μια άνετη διαμονή.

Ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων απολαμβάνουν οι επισκέπτες της περιοχής. Πεζοπορία, περιήγηση με βάρκα, Ιππασία, παρατήρηση πουλιών, ποδήλατο, επίσκεψη σε ιαματικά λουτρά είναι μερικές από τις δραστηριότητες που ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει.

Το Εστιατόριο του ξενοδοχείου Ερωδιός προσφέρει μία πραγματικά εξαιρετική εμπειρία τοπικών γεύσεων, σε μια χαλαρή αλλά εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα .

Τα χριστούγεννά στη λίμνη κερκίνη είναι μοναδικά, ρομαντικά και μαγευτικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>