Εστιατόριο Ερωδιός

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ AIOLIS

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΕΡΩΔΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ .

Από τον τόπο σου…. ως την λίμνη Κερκίνη για ένα καλό φαγητό (παράφραση ελληνικής παροιμίας). Μια επιλογή για όσους αναζητούν το διαφορετικό και το ιδιαίτερο. Οι τοπικές γεύσεις δείχνουν τον χαρακτήρα της κάθε περιοχής. Μια δοκιμή της ιδιαίτερης κουζίνας θα αφήσει ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ.

Με τα πιο απλά υλικά της Ελλάδας και της Μεσογείου, με την προσθήκη ιδιαίτερων γεύσεων χαρίζουν ένα απροσδόκητα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Απολαύστε σπεσιαλιτέ με τις πιο φρέσκες τοπικές γεύσεις. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα βουβαλίσια προϊόντα, όπως και τα ξακουστά λουκάνικα Ηράκλειας (Τζουμαγιάς), το βραβευμένο καζάν ντιπί με βουβαλίσιο γάλα και διάφορες άλλες τοπικές γεύσεις.

ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στο εστιατόριο Ερωδιός, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές στιγμές σε ένα καλαίσθητο και κομψό περιβάλλον έχοντας πανοραμική θέα στην λίμνη Κερκίνη. Eύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο το Εστιατόριο Ερωδιός είναι ανοιχτό επτά ημέρες στην εβδομάδα, από τις 12 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

2021
Erodios Restaurant
Restaurant Guru • Best restaurant

Για εξιδικευμένα μενού και κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 2325028070

360 photo εστιατόριο