Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μαθήματα κολύμβησης

Τα μαθήματα κολύμβησης προσφέρουν αμέτρητα οφέλη, ειδικά σε παιδιά μικρής ηλικίας. Τα παιδιά γεννιούνται έχοντας φυσική προδιάθεση για το νερό. Όσο πιο γρήγορα έρθουν λοιπόν σε επαφή με το υγρό στοιχείο, τόσο πιο εύκολα θα μάθουν να κολυμπούν, να μη φοβούνται το νερό και να έχουν όλα τα οφέλη που δίνει η άσκηση σε αυτό.

Τα παιδιά συνηθίζουν το νερό με πολλούς διασκεδαστικούς τρόπους και μαθαίνουν γρήγορα και αποτελεσματικά πώς να κολυμπούν με ασφάλεια. Η κολύμβηση προσφέρει μεγάλη χαρά στις ζωές των παιδιώνξεπερνούν τους φόβους τους και αποκτούν αυτοπεποίθηση και έτσι αναπτύσσουν πιο υγιείς και δυναμικές προσωπικότητες.

Η παιδική κολύμβηση βοηθά στη σωματική ανάπτυξη του παιδιού σας, αφού το γυμνάζει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Τα μαθήματα κολύμβησης συντελούν στην εκτόνωσή του και τη δημιουργική διοχέτευση της ενέργειάς του, βοηθώντας σημαντικά στη βελτίωση των καθημερινών συνηθειών ιδιαίτερα των μικρών παιδιών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στην  πισίνα του ξενοδοχείου Ερωδιός από 20/6.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 2325028070 τις ώρες 19:00 – 22:00 από 29/5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>