Έκθεση φωτογραφίας στο ξενοδοχείο Ερωδιός

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του να συμβάλει στην πολιτιστική ανάπτυξη της Περιοχής, το ξενοδοχείο Ερωδιός  φιλοξενεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Η λίμνη Κερκίνη και τα πέριξ”.

Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον ιστότοπο “Thessaloniki Arts and Culture Photos” του Δημήτρη Συμεωνίδη, ξεκίνησε μία προσπάθεια ιδιαίτερης γνωριμίας των φωτογράφων της Θεσσαλονίκης με τη λίμνη Κερκίνη και τις γύρω από αυτήν ξεχωριστές περιοχές. Στόχος ήταν η εκπαίδευση η φωτογράφιση της πλούσιας και μοναδικής πανίδας του τόπου, ξεχωριστής σε κάθε εποχή, και η καταγραφή του τόπου, των ανθρώπων του και της ιδιαίτερης ζωής και κουλτούρας που αναπτύσσεται γύρω από τη λίμνη.

Η έκθεσης ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και θα συνεχιστεί στο ξενοδοχείο Ερωδιός, με διάρκεια ένα σχεδόν χρόνο και από εκεί σε νέους χώρους και τόπους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>