Εστιατόριο Ερωδιός

Το Εστιατόριο του ξενοδοχείου Ερωδιός προσφέρει μία πραγματικά εξαιρετική εμπειρία τοπικών γεύσεων, σε μια χαλαρή αλλά εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα .

Από τον τόπο σου…. ως την λίμνη Κερκίνη για ένα καλό φαγητό (παράφραση ελληνικής παροιμίας). Μια επιλογή για  όσους αναζητούν το διαφορετικό και το ιδιαίτερο. Οι τοπικές γεύσεις δείχνουν τον χαρακτήρα της κάθε περιοχής. Μια δοκιμή της ιδιαίτερης κουζίνας θα αφήσει ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Η έμπνευση του μενού προέρχεται από το περιβάλλον γύρο από την λίμνη Κερκίνη.

Με τα πιο απλά υλικά της Ελλάδας και της Μεσογείου, με την προσθήκη ιδιαίτερων γεύσεων χαρίζουν ένα απροσδόκητα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Απολαύστε σπεσιαλιτέ με τις πιο φρέσκες τοπικές γεύσεις. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα βουβαλίσια προϊόντα, όπως και τα ξακουστά λουκάνικα Ηράκλειας (Τζουμαγιάς), το βραβευμένο καζάν ντιπί με βουβαλίσιο γάλα και διάφορες άλλες τοπικές γεύσεις.

Στο εστιατόριο Ερωδιός, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές στιγμές σε ένα καλαίσθητο και κομψό περιβάλλον έχοντας πανοραμική θέα την λίμνη Κερκίνη.

Eύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο το Εστιατόριο Ερωδιός είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 12 π.μ. έως τις 11 μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ