Διαμονή στη λίμνη Κερκίνη

Ξενοδοχείο Ερωδιός στη λίμνη Κερκίνη, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, άνετη διαμονή, ποιότητα και αρμονία.

Ξενοδοχείο Ερωδιός στην λίμνη Κερκίνη
Ξενοδοχείο Ερωδιός στη λίμνη Κερκίνη

Το ξενοδοχείο Ερωδιός προσφέρει στους επισκέπτες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για μια άνετη διαμονή με θέα τη λίμνη Κερκίνη. Η αρμονική σχέση μεταξύ του παραδοσιακού και σύγχρονου χαρακτήρα φιλοξενίας κερδίζουν τις εντυπώσεις και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Οι εγκαταστάσεις χτισμένες αμφιθεατρικά στα δυτικά της λίμνης Κερκίνης, απλώνονται σε έκταση 22 στρεμμάτων χαρίζοντας μοναδική πανοραμική θέα στον επισκέπτη. Το συγκρότημα αποτελείται απο δύο ανεξάρτητα κτίρια που βρίσκονται τα δωμάτια και ένα κεντρικό κτίριο οπου βρίσκονται η υποδοχή, το showroom, το συνεδριακό κέντρο, η αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων, το bar Αιολίς και το pool bar του ξενοδοχείου.

Περιτριγυρισμένο από την καταπράσινη φύση με θέα τη λίμνη Κερκίνη για μια αξέχαστη διαμονή.

 

Η πλούσια φύση, η υπέροχη θέα και τα τοπικά προϊόντα του νομού Σερρών που μπορείτε να ανακαλύψετε στην περιοχή, όλα προέρχονται από μικρές, οικογενειακές βιοτεχνίες όπως τα φημισμένα βουβαλίσια προϊόντα και τα ξακουστά λουκάνικα Ηράκλειας (Τζουμαγιάς)öτα οποία είναι λεπτά και ελαφρώς πικάντικα. Απόλαυσε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην λίμνη Κερκίνης και ανακάλυψε τις δραστηριότητες και την περιοχή γύρω από αυτή.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Θόδωρος Αγγελόπουλος επέλεξε την περιοχή ως σκηνικό για την ταινία του «Το λιβάδι που δακρύζει». H ύπαρξη της λίμνης και της υγροτοπικής βλάστησης προσφέρει τροφή και καταφύγιο σε πολλά είδη της άγριας ζωής. Αποτελεί έναν από τους 10 Υγρότoπoυς Διεθνούς Σημασίας της Ελλάδας (γνωστοί και ως Υγρότoπoι Ramsar) και προστατεύεται από άλλες διεθνείς συνθήκες. Οι ξένοι φυσιολάτρες την επισκέπτονται για

τον προστατευόμενο υδροβιότοπο, για τους ροδοπελεκάνους, τους ψαραετούς, τους κορμοράνους και τους ερωδιούς. Η καταλληλότερη περίοδος για την παρατήρηση των πουλιών είναι ο Μάιος, καθώς τότε επιστρέφουν τα πτηνά από πιο θερμά κλίματα.