Όπως πάντα με αστείρευτη διάθεση, δημιουργήσαμε το Poolbar Cafe Ερωδιός . Έναν χώρο που ενδείκνυται για χαλάρωση, διασκέδαση και δροσερές βουτιές.
Το σκηνικό συμπληρώνεται ιδανικά από αναπαυτικές ξαπλώστρες και ομπρέλες για την ημέρα, ενώ η μεταμόρφωση του χώρου το βράδυ με κεριά και απίθανο σέρβις, κάνει την πισίνα του Pool-bar Ερωδιός προτεραιότητα για όλες τις ώρες. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ και συνοδέψτε τον με υπέροχα snacks ή επιλέξτε ανάμεσα σε κρύα και ζεστά πιάτα που θα σας ενθουσιάσουν.

pool-bar

Για τους μικρούς φίλους του ξενοδοχείου, τα παιδιά, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της πισίνας αναλαμβάνει τις πρωινές ώρες να τα κρατήσει ευχαριστημένα με ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Και με μαθήματα κολύμβησης.
Η προνομιακή θέση του ξενοδοχείου κοντά στην λίμνη Κερκίνη ,επιτρέπει στους φιλοξενούμενους να αφεθούν στη μαγευτική του ατμόσφαιρα.
Αφήστε το βλέμμα σας να ταξιδέψει στη μαγευτική Λίμνη Κερκίνη και τη μοναδική πισίνα του Pool-bar Ερωδιός και απολαύστε το εξαιρετικό σέρβις που θα σας κατακτήσει με την ευγένεια και το χαμόγελό του.
Το pool bar σερβίρει φρέσκους χυμούς, καφέδες, και εκλεκτά ποτά, εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες ημέρες γεμάτες απόλαυση.
Κατά τη δύση του ήλιου, το pool bar της πισίνας αποτελεί ιδανική επιλογή για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, ρομαντικά ραντεβού, με μοναδικά κοκτέιλ και καλή παρέα.